Sempozyum Sanatçılarından Fabrikamıza Anlamlı Ziyaret

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi’ nin düzenlediği 9. Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu’ na katılan sanatçılar sempozyumun ana sponsoru olan Başak Çatı ve Cephe Sistemleri' nin fabrikasını ziyaret ettiler.

14 Eylül Pazartesi Günü gerçekleşen gezi keyifli bir tanışma toplantısı ve teşekkür yemeği ile başlayıp fabrika gezisiyle sona erdi. Gelenekselleşen ziyarette sanatçılar, üretim tesislerini gezerek 2015 yılı içerisinde gerçekleşen modernizasyon sonucu değişen üretim bandı ve üretim süreçleri hakkında bilgi aldılar. Sempozyum Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Bilgehan Uzuner, Başak Çatı ve Cephe Sistemleri’nin başından beri kendilerine büyük destek olduğunu söyleyerek sempozyuma verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Başak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Füruz Karık ise sempozyumun bir parçası olmaktan büyük keyif aldıklarını belirtti.

Programa,

Sempozyum Yürütme Komitesi ile birlikte sanatçılardan Vilma Villaverde- ARJANTİN, Heike Hamann- ALMANYA, Mitsuo Shoji- JAPONYA, Sukumarl Leksawat Tuk- TAYLAND, Ayşegül Eren- ALMANYA, Pınar Genç- TÜRKİYE, İlhan MARASALI- TÜRKİYE, Birol AKALIN- TÜRKİYE, Enver GÜNER- TÜRKİYE, Betül Demir KARAKAYA- TÜRKİYE ile Sempozyum Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Bilgehan Uzuner katıldı.