Başak'tan Alzheimer Evlerine Destek...

Başak Grubu’ nun sponsorları arasında yer aldığı Tepebaşı Belediyesi Yaşam Köyü Alzheimer Evleri’ ne katkı sağlamak amacıyla düzenlenen “Sevgi Unutulmaz” etkinlikleri; “Bir Varmış Bir Yokmuş” adlı özel kısa film yarışması ile Eskişehir Köprübaşı Lions Kulübü tarafından devam ettiriliyor.

Yarışma jürisinde İpek Tuzcuoğlu, Tanju Babacan, Mehmet Özgür, Yılmaz Sütçü, Fulya Filavi, Alican Albayrak ve Murat Serezli yer alacak. Yarışmada dereceye giren ilk üç yönetmen öğrenciye ödül verilecek.

Köprübaşı Lions Kulübü Başkanı Abide Besler, bu etkinlikte Alzheimer konusunda hedef kitleleri bilinçlendirmek Eskişehir’de ve Türkiye’de bu konuda çalışma yapan kurum ve kuruluşlar ile işbirliklerini güçlendirmek, alana ilişkin çalışmalara katkı sunmak istediklerini söyledi. Var olan Alzheimer bakım evlerine bir yenisini eklemek ve önemini kavratmak üzere sanat aracılığı ile insanlarda farkındalık yaratmak istediklerini belirten klüp yöneticileri, bu gibi etkinlikleri sürdüreceklerini kaydetti.

Besler, konuşmasının sonunda sponsorlara teşekkür etti.

‘Bir varmış bir yokmuş’ kısa film yarışmasının gala gösterimi Eskişehir’ de gerçekleştirildi. Geceye çok sayıda seçkin davetli ve jüri üyesi İpek Tuzcuoğlu, Ali Can Albayrak, Ali Tarık Fındık, Mehmet Özgür, Tanju Babacan, Yılmaz Sütçü ve Alper Altunay katıldı.